Monuta begrafenisverzekering - Begrafenisverzekering

Categorie:
Berichten

Monuta is een van de grotere verzekeraars in Nederland waar het de uitvaartverzekering aangaat. Dat Monuta zo groot is in uitvaartverzekeringen is niet zomaar, want ze bieden verschillende uitvaartverzekeringen aan, zodat er altijd wel een uitvaartverzekering tussen zit waar u zich in kunt vinden. Per pakket dat u bij Monuta kunt afsluiten voor uw begrafenisverzekering worden er andere bedragen gemoeid. De begrafenisverzekeringen van Monura bestaan altijd uit een pakket bedrag en een vrij te besteden bedrag. Het pakket bedrag bedraagt standaard 4500 euro. De rest is dan vrij te besteden. U leest er meer over op de website van Monuta.

Uitvaart Basis-verzekering

De Uitvaart Basis-verzekering van Monuta is de goedkoopste variant van de begrafenisverzekeringen die zij aanbieden. Hiermee bent u verzekerd voor een bedrag van 7000 euro. Als u vindt dan 7000 euro niet genoeg is voor uw begrafenis kunt u ook nog kiezen voor de Uitvaart Plus-verzekering en de Uitvaart Top-verzekering, waarbij u voor respectievelijk 8500 euro en 10000 euro bent verzekerd. De premie ligt dan uiteraard maandelijks een paar euro hoger.

Uitvaart Flexibel-verzekering

Met de Uitvaart Flexibel-verzekering zijn de kosten die bij een begrafenis het meest belangrijk zijn gedekt. U heeft hierbij een dekking van 6000 euro, maar u bent zelf vrij om deze eventueel uit te breiden tot veel meer. Daar dankt deze verzekering dan ook haar naam aan, want over flexibiliteit heeft u hier niets te klagen. Het maximale bedrag waarvoor u zich kunt verzekeren is 15000 euro.

Uitvaart Geld-verzekering

De Uitvaart Geld-verzekering spreekt voor zich. Hier zal er namelijk gewoon geld worden uitgekeerd bij overlijden van de verzekerde. Hierbij is het minimale bedrag dat u moet verzekeren 1500 euro en het maximale wat u kunt verzekeren is 15000 euro. U kunt dus bij Monuta alle kanten op met uw begrafenisverzekering en het is dus slechts een kwestie van persoonlijke voorkeur voor welk type verzekering u hier kiest.