Northwest begrafenisverzekering - Begrafenisverzekering

Categorie:
Berichten

Bij Northwest kunt u uw begrafenisverzekering alleen als een naturaverzekering afsluiten. Aangezien het overgrote merendeel van de mensen die een begrafenisverzekering afsluit dit ook doet moet dat geen enkel probleem zijn. Wilt u toch liever een begrafenisverzekering die bij overlijden uitkeert in kapitaal, kijk dan naar de mogelijkheden die u heeft bij de begrafenisverzekeringen van Dela, Nuvema en Monuta.

Pakketten op basis van gegevens

Bij Northwest moet u voordat u de mogelijkheden tot de pakketten kunt zien eerst wat gegevens invullen. Dit moet u bij de andere verzekeraars ook, maar Northwest vraagt net iets meer gegevens van u, zodat de pakketten goed afgestemd zijn. Northwest zal nadat u uw gegevens heeft ingevuld 3 pakketten aan u tonen waarbij er een goedkope, gemiddelde en dure variant beschikbaar is. U kunt uiteraard ook direct zien wat er allemaal bij de verschillende begrafenisverzekeringen is inbegrepen.

Voorwaarden

Een begrafenisverzekering bij Northwest heeft een vrij soepele medische acceptatie voor de verzekering. De verzekeringen bij Northwest zijn maandelijks opzegbaar en u kunt zelf een vrije invulling geven aan uw begrafenisverzekering. Niet alleen heeft u alle vrijheid in het bepalen van uw begrafenis, maar ook heeft u alle vrijheid in het kiezen van de dienstverleners.

Wat u als nadeel zou kunnen ervaren van de aanpak van Northwest is dat u bij het berekenen van uw premie meteen al een aantal gegevens in moet vullen waaronder uw e-mailadres en uw telefoonnummer. De meeste mensen blijven toch graag anoniem bij het berekenen van een premie voor een verzekering, maar dat gaat dus niet. Uw gegevens en uw privacy worden uiteraard gerespecteerd, maar voor sommige mensen houdt het toch een beetje tegen. Als u toch graag anoniem wilt blijven kunt u ook foutieve gegevens invullen waar het een e-mailadres en telefoonnummer betreft als u bang bent dat er contact met u wordt opgenomen. Overigens zult u nooit worden benaderd met het doel u over te halen, maar zult u informatief worden benaderd en dat zou u best eens verder kunnen helpen met het nemen van een beslissing voor een goede begrafenisverzekering.