Nuvema begrafenisverzekering - Begrafenisverzekering

Categorie:
Berichten

Bij verzekeraar Nuvema heeft u meerdere mogelijkheden tot het afsluiten van een uitvaartverzekering. Het is bij deze verzekeraar mogelijk zowel een naturaverzekering af te sluiten als ook een kapitaalverzekering. Daarnaast biedt Nuvema u ook de mogelijkheid tot een koopsom voor de uitvaartverzekering en een spaardeposito.

Naturaverzekering Nuvema

De naturaverzekering van Nuvema geeft u 2 mogelijkheden tot het regelen van uw begrafenis. Allereerst kun je u kiezen voor de naturaverzekering in diensten. Dit is de wel bekende uitvaartverzekering, waarbij u alle diensten kiest die u graag bij uw begrafenisverzekering wilt verzekeren en op basis daarvan een passende verzekering zal worden gemaakt. Een andere vorm van de naturaverzekering bij Nuvema is de naturaverzekering in geld. Hierbij verzekert u een bedrag dat later bij overlijden door nabestaanden kan worden gebruikt om de gehele begrafenis in te vullen. Uiteraard zal hierbij een uitvaartverzorger gaan assisteren. In feite is deze laatst genoemde naturaverzekering dus gewoon een kapitaalverzekering, aangezien u geld verzekerd wat later kan worden gebruikt voor het regelen van uw begrafenis.

Koopsom uitvaartverzekering

Nuvema biedt u de gelegenheid het totaal te verzekeren bedrag voor uw begrafenisverzekering in 1 keer te voldoen. Het voordeel van uw begrafenisverzekering afsluiten op deze manier is dat u uiteindelijk minder premie betaalt dan bij een maandelijkse bijdrage voor de verzekering.

Uitvaartdeposito

Een uitvaartdeposito is in feite gewoon een spaarrekening waar u geld op zet om later te besteden aan uw begrafenis. Voor het afsluiten van een uitvaartdeposito heeft u bij Nuvema geen medische acceptatie, dus u kunt deze gewoon altijd afsluiten. Uiteraard krijgt u jaarlijks rente over het bedrag dat u op uw uitvaartdeposito heeft gezet. U heeft daarnaast altijd de mogelijkheid om bij te stort als dat nodig is.