Yarden begrafenisverzekering - Begrafenisverzekering

Categorie:
Berichten

De begrafenisverzekering van Yarden is er eentje die zeer flexibel is. Zometeen zult u lezen waarom deze zo flexibel is. U heeft de naam van Yarden ongetwijfeld al eens ergens voorbij zien of horen komen. Yarden behoort dan ook tot de meest bekende uitvaartverzekeraars van ons land. Bij Yarden kunt u alleen een naturaverzekering afsluiten een geen kapitaalverzekering. Bent u dus op zoek naar een kapitaalverzekering, dan kunt u de andere verzekeraars op onze website raadplegen, maar dus niet Yarden. Yarden heeft voor wat de naturaverzekering betreft verschillende pakketten om uit te kiezen.

UitvaartKeuze verzekering

De UitvaartKeuze verzekering van Yarden is een zeer flexibele begrafenisverzekering, omdat u nooit vastzit aan een bepaald verzekerd bedrag. Hiermee bedoelen we te zeggen dat u ten alle tijden in staat bent om uw verzekerde bedrag te wijzigen, waardoor uiteraard ook uw premie mee zal veranderen. Yarden biedt de begrafenisverzekering op deze manier aan omdat mensen natuurlijk erg veranderlijk zijn en omdat u misschien over een aantal jaren heel anders over uw begrafenisverzekering denkt dan op het moment van afsluiten.

Verzekerde bedragen

U kunt bij Yarden kiezen uit de 3 standaard bedragen van 4000, 7000 en 10000 euro om te verzekeren, maar u kunt ook de zeer handige uitvaartcalculator gebruiken van Yarden om een berekening te maken van de kosten die uw begrafenis ongeveer met zich mee zullen brengen. De berekening wordt gemaakt op basis van alle zaken die u bij uw begrafenis wilt hebben. Als u de berekening heeft gemaakt zal hier een uitkomst uit komen rollen en voor dit bedrag kunt u dan dus uw begrafenisverzekering afsluiten. Dit bedrag kan onder de 4000 euro liggen van het goedkoopste standaard pakket van Yarden of juist boven de 10000 euro van het duurste standaard pakket. De standaard pakketten dienen dus als indicatie voor de premie, maar u kunt dus eenvoudig een vrij precieze berekening voor uw begrafenisverzekering maken, zodat de premie hier helemaal op wordt afgesteld. Zoals gezegd kan de premie in een later stadium altijd nog worden gewijzigd tijdens de looptijd van uw verzekering.

Bekijk hier de begrafenisverzekering van Yarden